HUWELIJKSREIZEN IN KENIA

Ontdek Kenya is gespecializeerd in het organizeren van natuurreizen met de klemtoon op wandelen, vogels kijken of fotograferen.

Daarnaast organizeren we ook huwelijksreizen voor jonge koppels die niet constant in de wagen willen zitten, steeds onderweg van het ene nationale park naar het andere. We zorgen er voor dat er ook wat activiteit in de reis van uw leven zit!

Het aanbod aan huwelijksreizen op het Internet is enorm. Je kunt je je dan ook afvragen of je een Keniaanse touroperator wel kunt vertrouwen voor het organizeren van de reis waar je met volle teugen wilt van genieten.


huwelijksreis huwelijksreizen in kenia afrika


Een beetje meer over Ontdek Kenya:

Ontdek Kenya is uitgebaat door Peter en Anne Huysman, van Keniaanse afkomst. We doen niet alleen al het kantoorwerk zelf, we zijn zelf ook gidsen die vaak groepen begeleiden.

We doen dit al sinds '96 en hebben een passie voor wandelen, fotograferen en vogels kijken. We beperken ons tot Kenia omdat dit het land is dat we het beste kennen.


huwelijksreis in kenia


We stellen in overleg met u het reisprogramma op maar we zullen allicht een aantal keren NEE zeggen tegen uw suggesties; dit omdat we van uw huwelijksreis een overgetelijke safari willen maken. "Onvergetelijk" in de de positieve zin van het woord natuurlijk.

Naast één van de gekendste parken van Kenia willen we u ook een aantal van de kleinere, nog niet door het massatoerisme aangedane natuurgebieden tonen. In deze natuurgebieden kun je vaak te voet genieten van de nog ongerepte Afrikaanse savanne en het wild en de vogels, zonder daarbij je buurman tegen te komen.

De huwelijksreizen zijn een mix van safari's per wagen met een actief wandel- of vogelgedeelte. De beslommeringen i.v.m. het organizeren van uw huwelijksdag zijn een vermoeiende bezigheid. Wat is er dan beter om tot rust te komen dan een wandeling in de uitgestrekte savanne waarbij je één wordt met de natuur?

Vele touroperators zullen u een programma in die zin proberen aan te smeren: Samburu -> Nakuru ->> Masai Mara ->>> Amboseli ->>>> Tsavo ->>>>> de kust (waarbij het pijltje de graad van vermoeidheid aangeeft).

Daar doen wij niet aan mee, we verblijven steeds twee maar liever drie dagen op elke bestemming en doen van daaruit dagexcursies. Daarmee beperken we de vermoeiende en nodeloze verplaatsingen.

Maar met een ontspannen programma als dat van Ontdek Kenya, zullen we dan wel al het wild zien?

Dat is een vraag die ons vaak gesteld wordt. De beste manier van u te overtuigen is door u te laten spreken met 1 van onze ex-klanten, waarvan we u graag het telefoonnummer of emailadres doorspelen.

We houden wel degelijk rekening met uw wensen maar we proberen toch steeds van uw huwelijksreis een ietwat actieve reis te maken. Wil je daarna nog een verlengstukje aan de kust, dan kunnen we dat eveneens regelen.

Contacteer Peter en Anne Huysman voor het opstellen van het reisprogramma van uw leven.