ONTDEK KENYA'S REFERENTIES
Tour operators in het buitenland waarmee we samenwerken

U vertegenwoordigt een reisagentschap, tour operator, school, wandelclub of een andere instantie buiten Kenia en u bent op zoek naar een nieuwe bestemming voor uw klanten? Al eens gedacht aan een actieve vakantie in Kenia?

Het vinden van een betrouwbare tour operator in Afrika is geen gemakkelijke taak. Vele tour operators zullen u een schitterende vakantie beloven maar in werkelijkheid komt de reis vaak neer op dagenlang in de wagen zitten en zo snel mogelijk van het ene park naar het andere rijden.

De meeste plaatselijke tour operators begrijpen niet dat een klant kan wandelen voor zijn plezier, laat staan op zoek gaan naar honderden vogelsoorten in een land vol groot wild...

Reisagentschappen waarmee we samenwerken die kunnen dienen als referenties:

- Sabine van Vakantie Met Kinderen (Nederland)

- Te Voet van België (www.zuiderhuis.be)

- NatuurBeleven van Nederland (www.natuurbeleven.nl)

- HF Holidays van het Verenigd Koninkrijk (www.hfholidays.co.uk)

- World Walks van het Verenigd Koninkrijk (www.worldwalks.com)

- Comfortable Hiking Holidays (www.letshike.com)


Ontdek Kenya organiseert uitsluitend volledig begeleide en actieve wandel-, fotografie- en vogelreizen en safari's in Kenia.  Hieronder volgt een lijstje met onze sterke punten:

- Ontdek Kenya is een door het Keniaanse ministerie van toerisme geregistreerde en erkende tour operator.

- We zijn tevens lid van KATO (Kenya Association of Tour Operators)

- Ontdek Kenya is een klein familiebedrijfje.  Wij verzorgen alle beslommeringen tijdens de reis in Kenia.

- We bieden u exacte informatie omtrent onze reizen, die u dan later kan doorspelen aan de klant. We denken hierbij aan de vorm van accommodatie, de zwaartegraad van de reis, wat je wel en niet moet meebrengen, enz.

- De reisprogramma's zijn allemaal eigenhandig opgesteld en getest door Peter en Anne Huysman, de eigenaars van Ontdek Kenya.

- De meeste van onze programma's zijn geschikt voor alleenstaanden, koppels, familie's met kinderen en zelfs voor ouderen.

- Onze reizen worden allemaal van begin tot eind begeleid door één of meerdere van onze gidsen die op de hoogte zijn van de fauna en flora en uiteraard ook van de verscheiden culturen van de Keniaanse stammen.

- We verblijven grotendeels in exclusieve lodges en tentenkampen die slechts een beperkt aantal bedden hebben.  Dit resulteert in een heel persoonlijke service.

- We zijn er niet op uit om de vertrouwensrelatie die u heeft met uw vaste klanten te verbreken.

- Voor wie een speciaal op maat gemaakte reis wil, kunnen we een programma samenstellen en uitvoeren.

- We hebben aantrekkelijke prijzen voor tour operators.  Deze staan uiteraard niet in onze web site vermeld.