WANDELCLUBS
Op maat gemaakte wandelreizen

maatwerkreizen voor wandelclubs wandelreizen wandelclubreizen


Te voet exotische oorden verkennen in het gezelschap van je vertrouwde wandelclubleden... het is een idee dat velen aanspreekt. Je bent in het verleden al samen op reis geweest en het klikt meteen - dat is toch heel belangrijk als je in groep reist. Daarenboven weten de bestuursleden van de club wanneer het voor de leden het beste past om naar Kenia te komen.

Onze wandelreizen zijn ideaal voor wandelclubs, die in samenwerking met een te vertrouwen plaatselijk agentschap, een Keniaanse wandelreis willen organizeren, zonder zich te moeten aantrekken van de logistiek van de reis - daarvoor zijn wij van Ontdek Kenya er.

We zijn niet aan ons proefstuk toe. Sinds '96 organizeren we wandelreizen in Kenia voor respectabele reisagentschappen van overal ter wereld.

Onze wandelingen zijn flexibel - we kunnen die kwa lengte en zwaartegraad aanpassen aan de mogelijkheden van jullie clubleden. We bezoeken gebieden waarbij je te voet het wild op veilige afstand kunt benaderen en zien. Op die manier ervaar je de natuur op een directe manier, wat niet mogelijk is op een safari waarbij je constant in de wagen zit.


wandelclub Sangare Ranch


Neem eens een kijkje op onze pagina met wandelreizen om te zien welke reis u het beste lijkt voor uw club maar weet dat we voor u een op maat gemaakte reis kunnen opstellen. In overleg met u maken we een reisprogramma met de gewenste wandelgebieden en goede accommodatie.

De kleine beslommeringen bij het organizeren van een reis nemen we uiteraard op ons, zodat u en de leden van uw wandelclub voor 100 procent stressvrij van de reis kunnen genieten.

Wij beweren niet de goedkoopste tour operator te zijn, maar met groepen van minimum 10 betalende klanten met daarbij een begeleider van uw club die gratis of tegen een sterk gereduceerde prijs meekomt, kunnen we toch competitieve prijzen bieden voor kwalitatief hoogstaande wandelreizen.

Bij ons moet je ter plaatse geen kosten meer betalen zoals vele agentschappen doen met de parkingangen. Tijdens april, mei en juni (het laagseizoen), liggen de prijzen van de hotels ook lager, in die periode kunnen we dan ook een betere prijs geven.

Contacteer Ontdek Kenya Safaris voor het samenstellen van reizen voor Europese wandelclubs.