ontdek kenya safaris logo

ONTDEK KENYA
SAFARI'S

UK flag british flag

SAFARI IN HET AMBOSELI NP

Aan de voet van de Kilimanjaro


coeliakie wandelreis wandelsafari kenia keya afrika
9 daagse wildsafari voor coeliakiepatienten glutenvrij reizen

Dag 1, 2 + 3. Het nationaal park van Amboseli


In de vroege morgen komt de chauffeur-gids jullie ophalen op de plaats waar je verblijft in Nairobi. We rijden zuidwaarts naar Amboseli, gelegen op de grens met Tanzania en aan de voet van de Kilimanjaro.


Het mooie aan Amboseli is dat je foto's kan nemen van kuddes olifanten, leeuwen, luipaarden, jachtluipaarden, hiena's, impala's, gazelles, dit allemaal met op de achtergrond de majestueuze uitgedoofde vulkaan. Deze vakantie is ideaal als fotoreis.


wildsafari in amboseli


Voor de vogelaars onder jullie: in Amboseli zijn er meer dan 425 verschillende vogelsoorten voor handen. Je ziet er tal van watervogels, roofvogels en soorten die je enkel in de open savanne en het dichte struikgewas vindt.


We verblijven in de AA Amboseli Lodge.


Dag 4. Ochtendsafari in Masai Mara + transfer terug naar Nairobi


Na een laatste safari in het park gebruiken we de lunch in de AA Lodge. Daarna is het jammer genoeg tijd om terug te keren naar Nairobi. De chauffeur-gids brengt jullie terug naar de plaats waar hij jullie heeft opgehaald op dag 1 of indien gewenst naar de luchthaven.


INBEGREPEN IN DE PRIJS zijn alle accommodatie, de maaltijden vanaf het middagmaal van dag 1 tot en met het middagmaal van dag 4, het transport in Kenia per minibus met dak dat omhoog kan voor tijdens de safari's, de diensten van de gids, de parkingangen, een evacuatieverzekering van de Vliegende Dokters en mineraal water voor tijdens de wandelingen en in de wagen.


NIET INBEGREPEN zijn het vliegtuigticket, visum, reis- en medische verzekering, dranken aan tafel, fooien en uitgaven van persoonlijke aard.