ontdek kenya safaris logo

ONTDEK KENYA
SAFARI'S

UK flag british flag

SAFARI IN HET BEST GEKENDE PARK VAN KENIA: MASAI MARA

coeliakie wandelreis wandelsafari kenia keya afrika
9 daagse wildsafari voor coeliakiepatienten glutenvrij reizen

Dag 1, 2 + 3. Masai Mara

In de vroege morgen komt de chauffeur-gids jullie ophalen op de plaats waar je verblijft in Nairobi.


Daarna rijden we in de richting van Masai Mara, het best gekende natuurreservaat van Kenia. Olifanten, buffels, hiena's, leeuwen, (jacht)luipaarden, gnoes, zebra's en vele soorten gazelles... te veel om op te noemen.


Masai Mara is wereldvermaard voor z'n safari's, en dat is dan ook wat we de volgende dagen gaan doen.


Op de weg naar het park rijden we door Narok, een typisch Masai-stadje. Nog voor het bereiken van Masai Mara komen we reeds vele soorten wild tegen. Het vee van de Masai's en grote kuddes gnoes grazen vredig naast elkaar in de uitgestrekte vlaktes.


We komen aan in de AA Masai Mara Lodge op tijd voor een late lunch. Na ons ontspannen te hebben, doen we een avondsafari door het park.Ook de volgende dagen trekken we eveneens uit voor uitgebreide safari's in het park.


Dag 4. Ochtendsafari in Masai Mara + transfer terug naar Nairobi


Na een laatste safari in het park gebruiken we de lunch in de AA Lodge. Daarna is het jammer genoeg tijd om terug te keren naar Nairobi. De chauffeur-gids brengt jullie terug naar de plaats waar hij jullie heeft opgehaald op dag 1 of indien gewenst naar de luchthaven.


INBEGREPEN IN DE PRIJS
zijn alle accommodatie, de maaltijden vanaf het middagmaal van dag 1 tot en met het middagmaal van dag 4, het transport in Kenia per minibus met dak dat omhoog kan voor tijdens de safari's, de diensten van de gids, de parkingangen, een evacuatieverzekering van de Vliegende Dokters en mineraal water voor tijdens de wandelingen en in de wagen.


NIET INBEGREPEN
zijn het vliegtuigticket, visum, reis- en medische verzekering, dranken aan tafel, fooien en uitgaven van persoonlijke aard.