ontdek kenya safaris logo
ONTDEK KENYA

Voor actieve & avontuurlijke safari's
facebook,ontdek kenya,kenia,wandelen,reizen,safari's,safaris,vogelen,
vogels kijken,fotografie,fotograferen,fotoreis,afrika,safarireis,toerisme,tourisme twitter,ontdek kenya,kenia,wandelen,reizen,safari's,safaris,vogelen,
vogels kijken,fotografie,fotograferen,fotoreis,afrika,safarireis,toerisme,tourisme UK-flag british flag
REIZEN VOOR SENIOREN IN KENIA

60 Plus reizen

Sinds '96 organizeert Ontdek Kenya reizen voor actieve senioren, dit zowel wandelreizen als safari's voor vogelliefhebbers. Dit zijn reizen voor ouderen die het land niet constant willen zien van achter het raampje van een minibus. Onze wandelingen zijn vrij gemakkelijk en door het feit dat je steeds door meerdere gidsen begeleid wordt, kunnen we de wandelingen aanpassen kwa lengte, zodat iedereen aan zijn/haar trekken komt.

reizen voor senioren,seniorenreis,kenya,kenia

De senioren opteren om met ons te reizen omdat ze zich kunnen terugvinden in onze programma's: ze zien er geen graten in om een extra km te wandelen, op hun eigen tempo dan wel, om een foto te nemen van een visarend of om een kudde gnoe's van dichterbij te kunnen zien. Ze proberen niet het ganse land te zien in 2 weken tijd maar verkiezen om de natuurgebieden die ze aandoen grondig te verkennen. Ze verkiezen natuurreservaten die nog niet door het massatoerisme worden aangedaan.

Onze volledig begeleide seniorenreizen hebben stuk voor stuk een rustig opgebouwd programma met wandelingen in gebieden waar je het wild van dichtbij, maar op een veilige manier, kunt benaderen. We komen in contact met de plaatselijke bevolking, de rijke cultuur van de plaatselijke stammen en we doen ook een aantal safari's op zoek naar het grote wild. Dit laatste doen we in het Afrika waar iedereen van droomt: Masai Mara.

Onze reizen zijn tot in de puntjes voorbereid, we laten niets aan het toeval over. We verblijven in comfortabele hotels en tentenkampen met een persoonlijke service; je voelt je er niet de duizendste toerist. Het hotel of tentenkamp vormt onze thuisbasis aangezien we er minstens 2 maar nog liever 3 nachten verblijven en we van daaruit onze dagexcursie's doen. Op die manier beperken we ook de vele langdurige en vermoeiende verplaatsingen tussen de parken in.

Een reis naar Afrika boek je enkel als je vertrouwen hebt in het reisagentschap waarmee je communiceert. Neem eens een kijkje op onze pagina met referenties of lees 1 van de vele reisverslagen, kwestie van te zien dat wij een gereputeerde firma zijn die niet alleen bestaat op het Internet.

Contacteer ons voor op maat gemaakte reizen voor senioren.


60 plus reis,seniorenreizen


Hier een greep uit onze 60 plus reizen:

- 7-daagse ouderenreis met een wandelgedeelte in Naivasha en een safari in Masai Mara.

- 7-daagse seniorenreis in Kenia's Grote Slenkvallei.

- 8-daagse 60 plus reis met safari's in de nationale parken van Tsavo en Amboseli en het Swara Plains natuurgebied.

- 10-daagse reis voor mensen van alle leeftijden met een wandelgedeelte in de Slenkvallei en enkele dagen voor safari's in Masai Mara.