ontdek kenya safaris logo
ONTDEK KENYA

Voor actieve & avontuurlijke safari's
facebook,ontdek kenya,kenia,wandelen,reizen,safari's,safaris,vogelen,
vogels kijken,fotografie,fotograferen,fotoreis,afrika,safarireis,toerisme,tourisme twitter,ontdek kenya,kenia,wandelen,reizen,safari's,safaris,vogelen,
vogels kijken,fotografie,fotograferen,fotoreis,afrika,safarireis,toerisme,tourisme UK-flag british flag


INDIVIDUELE RONDREIZEN IN KENIA

Maatwerkreizen voor families en kleine groepjes


keniaanse natuurgids bioloog privereizen in kenia private reizen in kenia

Lang voordat we een lijst van reputabele agentschappen hadden verworven waarmee we samenwerken, organizeerden we reeds private, maatwerkreizen.  Vele van deze reizigers zijn herhaalklanten geworden, die ons adres doorspelen aan vrienden en familieleden.  We houden steeds rekening met de opmerkingen die we krijgen omtrent onze tours, kwestie van de kwaliteit op peil te houden.

Reizigers boeken privé-reizen naar Afrika omdat ze dan kunnen kiezen wanneer en met wie ze reizen en omdat ze dan een heel persoonlijke begeleiding hebben.

Daarenboven kunnen ze, in overleg met ons, hun zegje doen in het reisschema en zelf de activiteiten en het reisritme bepalen.

We houden ons zo veel mogelijk aan het geplande reisschema maar ééns ter plaatse zijn we heel flexibel kwa lengte van de wandelingen, wanneer je gaat vogelkijken en voor hoe lang, enz.  Dit is heel moeilijk verwezijnlijkbaar in groepsreizen.  Zeker voor ornithologische reizen raden we een privé-reis aan omdat je dan de gids voor jou alleen hebt.  Dat maakt dat je 's avonds geen vogels moet aankruisen op je checklist die allicht door iemand in de groep gezien werd maar wel degelijk enkel en alleen deze die jij gezien hebt.

Velen staan weigerachtig tegenover privé-reizen omdat ze denken dat die veel duurder zijn dan groepsreizen. Dat is echter niet zo, we zitten met de privé-reizen meestal in dezelfde prijsklasse als voor de groepsreizen die we organizeren voor tour operators in Europa.Families met kinderen raden we zeker ook aan om het bij privé-reizen te houden.

Voor wandelclubs hebben we dan weer voordelige groepsprijzen en speciale programma's.


buitenlandse reizen kenia privereis in kenia privéreizen in kenia


We zien uit naar je informatieaanvraag met aantal reisdagen, interesse (wandelen of vogelkijken in Kenia), aantal personen en tijd van het jaar dat je naar Kenia wil reizen.  Kijk eerst even naar onze standaardprogramma's om te zien welk het meest geschikt lijkt.  Dat zal ons al een uitvalsbasis geven bij het opstellen van het reisschema.  Stuur ons een mailtje.