ontdek kenya safaris logo
ONTDEK KENYA

Voor actieve & avontuurlijke safari's
facebook,ontdek kenya,kenia,wandelen,reizen,safari's,safaris,vogelen,
vogels kijken,fotografie,fotograferen,fotoreis,afrika,safarireis,toerisme,tourisme twitter,ontdek kenya,kenia,wandelen,reizen,safari's,safaris,vogelen,
vogels kijken,fotografie,fotograferen,fotoreis,afrika,safarireis,toerisme,tourisme UK-flag british flagONZE KLANTEN

Of wie jij bent...


We kunnen niet al onze klanten over dezelfde kam scheren maar na 10 jaar reizen organizeren voor wandelaars en vogelkijkers, durven we stellen dat we een vrij goed idee hebben van hoe onze toekomstige klant in mekaar steekt, nog voor die in Kenia aankomt.


individuele reizen kenia profiel van een ontdek kenya klant


In "Onze klanten - wie jij bent" geven we een omschrijving van hoe een typische Ontdek Kenya klant in mekaar steekt. Komt deze situatieschets niet in grote lijnen overeen met jou profiel, dan zien we het niet op dezelfde manier.

Het profiel van een Ontdek Kenya klant:

Je bent een actieve reiziger, meestal 30 of meer. Onze oudste klant was er 78 toen die naar Kenia kwam op een wandelreis! Je spendeert liefst zo veel mogelijk van je tijd buiten, in de vrije natuur en 'comfort', 'veiligheid' en 'perfect georganizeerd' zijn enkele van de sleutelwoorden die je wilt terugvinden in een wandelreis, natuurreis of vogelsafari in Kenia.

Je hebt in je leven al flink wat afgereisd en je bent leergierig. Je weet een goeie service op prijs te stellen. Je bent niet op zoek naar de goedkoopste reis maar wel naar de reis met een goeie prijs-kwaliteit verhouding.


avontuurlijke wereldreizen in kenia wie jij bent onze klanten


Je bent geen superatleet, het mag allemaal rustig aan. Dat wil niet zeggen dat je er geen spurtje uit kunt persen als plots een giraffe je pad kruist of voor een vogelkijker als er plots een Great Blue Turaco te zien is in het tropisch regenwoud van Kakamega.

Sommigen van jullie reizen liefst in groep, maar dan wel met gelijkgezinden, anderen houden het liever op individuele reizen zodat je zowel je gezelschap als de data van je reis zelf kunt kiezen.

Dit alles, zolang je maar niet in contact komt met het massatoerisme maar wel met de plaatselijke bevolking. Je houdt van gezonde en lekkere maaltijden, kwestie van je energie op peil te houden.


Voor je boekt, bij om het even wie, wil je zien dat jou idee van een goeie reis ook die is van de touroperator waarbij je boekt.

Herken je jezelf in de door ons gemaakte schets van onze klanten, aarzel dan niet om met ons contact op te nemen. We horen graag van je!