ontdek kenya safaris logo
ONTDEK KENYA

Voor actieve & avontuurlijke safari's
facebook,ontdek kenya,kenia,wandelen,reizen,safari's,safaris,vogelen,
vogels kijken,fotografie,fotograferen,fotoreis,afrika,safarireis,toerisme,tourisme twitter,ontdek kenya,walking,hiking,photography,
safari,birding,bird watching,tours,travel,kenya,africa,tourism UK-flag british flagWANDELEN - FOTOGRAFIE - VOGELS KIJKEN

Privéreizen en kleine groepsafari's


Wat de meeste mensen niet weten is dat het mogelijk is om een actieve reis door Kenia te maken zonder daarbij het grote wild te mislopen. Onze activiteiten? Wandelen, vogelen, fotograferen, Mount Kenya trekkings en uiteraard safari's.

We organizeren zowel kleine groepsreizen voor wandelaars, fotografen of vogelaars maar ook op maat gemaakte reizen voor gezinnen, schoolgroepen, senioren en voor koppels op huwelijksreis.

We houden het op Kenia en Kenia alleen. Dit is het land dat we het beste kennen en we bieden geen reizen aan die we zelf niet hebben uitgetest.


afrikaanse olifant in masai mara safari kenia


We geven zo veel mogelijk info omtrent onze manier van werken en vooraleer je een reis boekt, raden we je aan om grondig de aangeboden reisschema's te bestuderen en die te vergelijken met die van ons, ook al staat de web site vol met slagwoorden als 'eco, natuur, avontuur, expeditie, trektocht of zelfs wandelvakantie'.

Ben je een actieve reiziger, wandelaar, fotograaf of natuurliefhebber in het algemeen en/of vogelaar in het bijzonder, je houdt van goeie accommodatie en persoonlijke service en je wil niet steeds iedere morgen je boeltje inpakken, dan zit je goed bij ons. Check, vooraleer te boeken, of jou profiel aansluit bij dat van de typische Ontdek Kenya-klant.

Peter Huysman
Uitbater van Ontdek Kenya